vineri, 26 februarie 2010

1001 de poziţii

Da este vorba de acele poziţii la care se gândeşte toată lumea. Ca orice bărbat care se respectă îmbunătăţirea performanţelor sexuale este întotdeauna în top în lista preocupărilor mele.
E drept că există pe net materiale porno din belşug, dar privitul nu te face mai bun aşa cum vizionarea unui film cu Bruce Lee nu te face posesor de centură neagră.

E adevărat că practica e de bază dar din când în când parcă mai simţi nevoia unui antrenor care să te înveţe din secretele meseriei :).

Pe principiul ăsta mai download-ez una din celebrele cărţi scrise pentru aşa ceva de genul 100 de poziţii, sex pentru idioţi, kamasutra pentru proşti etc. Problema mea cu ăstea e că le citesc ca prostul fără să răman cu nimic nou dupa ele. După părerea mea poziţiile lor se împart în câteva categorii mari şi late (surpinzator altele decât ale lor):
  • poziţiile clasice: 3-4 pe care le înveţi în şcoala primară
  • variaţiunile la poziţiile clasice: adică ea se scarpină la spate, pac, încă 3-5 poziţii, lui îi amorţeşte cotul şi se întoarce, pac, încă 5 poziţii şi aşa mai departe. Partea bună la astea e că chiar dacă practici 1-2 poziţii te regăseşti cel puţin în 15-20 din astea ceea ce face bine la moral.
  • poziţiile fantastice: ălea pentru care trebuie să fii expert în fizica cuantică ca să înţelegi cum ar fi posibil să le aplici şi să fii cel puţin gimnast la circ ca să le poţi implementa. Cum circar cu doctorat în fizică nu prea există probabil poziţiile astea sunt inventate pentru fanii SF ca să aibă şi ei ocupaţie în nopţile reci. Apropo poziţiile astea se recunosc după steluţa aia mică de lângă descriere: se recomandă o mobilitate bună pentru el/ea.

Aşa că de fiecare dată îmi trece repede cheful de învăţătura cel puţin până când dau iarăşi de un titlu glorios care mă ispiteşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu