luni, 1 martie 2010

Din sport

Rugbi - Ai noştri au făcut egal la ruşi 21-21 deşi după ce spuneau comentatorii trebuia să-i învingem că suntem mai bine cotaţi ca ei. Oricum nu s-a jucat prea strălucit, ce nu mi-a plăcut e că în ultimele 10 minute a fost o brambureală mare, românii n-au forţat de loc până cu 2 min îninte de final. După ce timpul a expirat, la ultima minge au început să atace ca nebunii de i-au dat pe ruşi mult în spate, după care s-a terminat. Nu puteau să se pornească cu 5 minute mai devreme?

Fotbal - La Digi TV la CFR-Steaua mai arătau şi din tribună, numai că în loc de personalităţi la noi se arată gagicuţe şi nu oricum ci ştergându-şi mucii. Încă o dovadă că în România prostia nu are limite.

Hochei - E nasol să te uiţi la hochei la televizor. Pur şi simplu la majoritatea fazelor şi mai ales la goluri nu se vede pucul, e ca şi cum la fotbal mingea ar fi de culoare verde. Probabil dacă te uiţi mai des începi să te obişnuieşti cu schemele de joc şi începi să intuieşti unde e pucul dar cred că de văzut clar ce se întâmplă nu e posibil. Probabil de-aia sună şi sirena aia ca să ştie şi telespectatorii că s-a dat gol. Păcat pentru că sportul e spectaculos dar eu la televizor n-o să măi uit prea mult. Poate o să încerc o dată live să văd dacă e mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu